+381 065 528 7 338 info@webstudiolink.com

naš Portfolio

Naši nedavni radovi

Restoran Krčma Gaj

Restoran Krčma Gaj je jedan od najpoznatijih etno-restorana na Zlatiboru. U pitanju je jednostavna struktura sajta sa nekoliko stranica, ugrađenim jelovnikom koji ujedno postoji i u PDF verziji za preuzimanje, kao i originalnom Google mapom. Postoji i jednostavna kontakt forma. Primenjen je SSL sertifikat i izvršena su napredna SEO podešavanja. Zahvaljujući tome sajt se za manje od 6 meseci našao na prvoj strani (među prvih 5) u pretragama na Google-u i Bing-u kada se pretražuje po ključnim rečima. Sajt je takođe dobro optimizovan za gledanje na mobilnim uređajima (mobilni i tablet).

Servus Europe

Servus Europe je korejsko-srpska kompanija koja se bavi uvozom kvalitetnih pića iz kozmetike iz Južne Koreje i njihovom distribucijom za zemlje EU. Veb-sajt je baziran na minimalističkom konceptu sa jednostavnom kontakt formom. Na naslovnoj strani dominira veliki slajder, dok se na dnu iste stranice nalazi jednostavna blog sekcija. Sajt je jednojezičan (engleski) jer je namenjen inostranom tržištu. U potpunosti je prilagođen mobilnim uređajima. Izvršena su i napredna SEO podešavanja. Instaliran je i SSL sertifikat.

DMK Port

DMK Port je telekomunikaciona kompanija iz Beograda. Ovaj veb-sajt ima modernu i jednostavnu formu, sa ugrađenim kontakt formama i OpenStreetMap-om. Naslovna strana ima ugrađen slajder. Sajt je u potpunosti prilagođen mobilnim uređajima i lak za navigaciju. Logo kompanije je takođe izrađen od strane naše agencije, kao i dizajn za vizit karte. Izvršena su i osnovna SEO podešavanja.

Knjigovodstvena agencija DIN

U pitanju je veb-sajt jednostavne one-page strukture, sa osnovnim podacima o uslugama koje klijent pruža, ugrađenom originalnom Google mapom i jednostavnom kontakt formom. Implementiran je SSL sertifikat i izvršena su osnovna SEO podešavanja. Sajt je dobro optimizovan i za mobilne uređaje.

Restoran Zlatar

Restoran Zlatar je jedan od najpoznatijih i najboljih etno restorana u Beogradu. Izgled veb-sajta prati etno elemente prikazane na jedan savremen način. U pitanju je dvojezični veb-sajt (srpski i engleski) sa galerijom, ugrađenim formama za rezervaciju i kontakt, jelovnikom za preuzimanje u PDF formatu, kao i originalnim Google Mapama. Sajt je u potpunosti prilagođen za prikaz na mobilnim telefonima. Izvršena su osnovna SEO podešavanja i implementiran je SSL sertifikat. 

Karate Klub Dinamo

Karate Klub Dinamo iz Pančeva je jedan od najstarijih i najtrofejnijih jugoslovenskih i srpskih klubova. Sajt je jednostavnije strukture sa više stranica, galerijom, blog sekcijom, originalnom Google mapom i kontakt formom. Sajt je dobro optimizovan za gledanje na mobilnim uređajima. Implementiran je SSL sertifikat i izvešena su napredna SEO podešavanja. U pretragama po ključnim rečima sajt je uvek na prvoj strani Google-a i Bing-a.

Smeštaj Majesty Accommodation

Smeštaj Majesty Accommodation je jedan od poznatijih apart-hotela u Nišu. Veb-sajt ajt je dvojezičan (engleski i srpski), ima ugrađenu kontakt formu, Google mapu i urađena je osnovna SEO optimizacja. U pitanju je jednostavna konstrukcija sa jednostavnim dizajnom, što ovaj sajt čini privlačnim i intuitivnim za navigaciju. Implementiran je SSL sertifikat. Potpuno je prilagođen mobilnim uređajima.

hajde da započnemo

Da li ste spremni da započnete sa promenama na vreme? Hajde da zajedno poradimo na tome!